Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-08@01:49:59 GMT

سندروم روده تحریک‌پذیر درمان قطعی ندارد

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۴۰۲۴۳

سندروم روده تحریک‌پذیر درمان قطعی ندارد

محمد کرمی گفت: درمان قطعی برای علائم سندروم روده تحریک‌پذیر وجود ندارد اما خوشبختانه این بیماری و این سندروم هیچ‌گاه به سمت مشکلات بسیار جدی و نگران‌کننده همچون سرطان پیشرفت نمی‌کند صرفاً چون طولانی و مزمن است آزاردهنده خواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد کرمی فوق تخصص بیماری‌های گوارش، کبد و مجاری صفراوی در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: در مورد سندروم روده تحریک‌پذیر باید گفت، علائم از خفیف تا آزاردهنده دسته‌بندی می‌شوند که به‌صورت اسهال، یبوست، هر دو علائم با هم، دردهای شکمی به‌صورت نفخ، احساس سنگینی سر شکم و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بروز کرده و معمولاً به‌صورت دوره‌ای هستند.

وی افزود: علائم ذکر شده در بالا به‌واسطه مصرف برخی داروها، غذاها، استرس، شرایط زندگی و... برای فرد ایجاد شده یا تخفیف و تشدید می‌شوند.

فوق تخصص بیماری‌های گوارش، کبد و مجاری صفراوی ادامه داد: درمان قطعی برای علائم سندروم روده تحریک‌پذیر وجود ندارد اما خوشبختانه این بیماری و این سندروم هیچ‌گاه به سمت مشکلات بسیار جدی و نگران‌کننده همچون سرطان پیشرفت نمی‌کند صرفاً چون طولانی و مزمن است آزاردهنده خواهد بود.

کرمی عنوان کرد: داروهایی برای درمان سندروم روده تحریک‌پذیر وجود دارد که بیمار با مصرف دوز پایین آن‌ها می‌تواند بیماری را در کنترل داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: استرس‌ها از مواردی هستند که معمولاً سیستم گوارشی یا دیگر سیستم‌های بدن را تحت تأثیر قرار داده یا آن را تشدید می‌کند، داروهایی که در این موارد باید استفاده شود بستگی به بیمار و وضعیت بیماری وی دارد، اگر بیمار علائم دیگری همچون کاهش وزن، خونریزی معده، سرطان‌ها و... را نداشته باشد معمولاً با داروهای کاهنده اسید در ابتدا و سپس با بررسی‌های تکمیلی بیماری درمان یا کنترل می‌شود.

فوق تخصص بیماری‌های گوارش، کبد و مجاری صفراوی اضافه کرد: دارویی که بتوان اختصاصاً برای کبد چرب مصرف کرد وجود ندارد، در شرایط خاص باید وضعیت بیمار به لحاظ قند و چربی خون، بیماری‌های زمینه‌ای و... که مرتبط با این بیماری هستند، بررسی و به‌صورت خفیف درمان شوند.

کرمی یادآور شد: درمان اصلی برای درمان کبد چرب کاهش وزن با رعایت رژیم غذایی مناسب است.
وی بیان کرد: برای درمان عارضه همونژیوم درمان خاصی صورت نمی‌گیرد اما به‌صورت دوره‌ای ممکن است سونوگرافی و حتی سی تی اسکن انجام ‌شود در کنار آن گاهی لازم است آزمایشات کبدی نیز چک شود.

فوق تخصص بیماری‌های گوارش، کبد و مجاری صفراوی تأکید کرد: آنزیم‌های کبدی اولاً به نوع، میزان، سرعت افزایش و افزایش سایر آنزیم‌ها در آنزیم‌های افزایش یافته بستگی دارد، اگر آنزیم‌های کبدی در حد خفیف افزایش یافته است معمولاً به دلیل کبد چرب است اما این موضوع باید بعد از بررسی‌های تکمیلی عنوان شود، اگر آنزیم‌ها مختل است بهتر است آزمایش کامل انجام شود.

کرمی تصریح کرد: سر و صدای سیستم گوارشی می‌تواند از کاملاً بی‌اهمیت تا نشانه‌های مهم، متفاوت باشد، اما عموماً این عارضه ممکن است به دلیل اختلالات حرکتی سیستم گوارشی ایجاد شود، گاهی اختلالات تعادلی میکروب‌های معده و روده باعث این عارضه می‌شود ولی افرادی که از قبل سندروم روده تحریک‌پذیر داشتند این علائم را بسیار تجربه می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فوق تخصص بیماری های گوارش سندروم روده تحریک پذیر کبد و مجاری صفراوی آنزیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۰۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی

 متخصص عفونی با بیان اینکه تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی تأثیرگذار است، گفت: مصرف آب غیربهداشتی می‌تواند باعث افزایش انگل‌های روده‌ای شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسن صالحی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با محوریت ارائه راهکارهایی به منظور کاهش آلاینده‌ها و پیشگیری از اثرات مخرب آنها بر سلامت محیط و جامعه اظهار کرد: پرتوها و عوامل شیمیایی دارای اثراتی بر ژنتیک افراد هستند و می‌توانند منجر به بروز سرطان شوند.

وی با بیان اینکه بعضی از عوامل و بیماری‌های عفونی مانند بیماری مالاریا و سالک در شرایطی خاص، افزایش پیدا می‌کند و تخریب اکوسیستم، تجارت، حمل و نقل و مهاجرت نیز می‌تواند اثراتی مثبت و منفی داشته باشند، افزود: علاوه بر انسان‌ها، حیوانات، گیاهان و جو زمین نیز در معرض آسیب قرار دارد.

متخصص عفونی تصریح کرد: افزایش حفره ازن در جو زمین می‌تواند اثرات زیست محیطی به همراه داشته باشد که از جمله آنها می‌توان به بارش باران‌های اسیدی که بر بیماری‌های تنفسی تأثیرگذار هستند و آسیب‌های کلیه و کبد اشاره کرد.

صالحی با اشاره به اینکه عفونت‌های دستگاه تنفسی تحتانی و دستگاه تنفسی فوقانی و عفونت گوش میانی بیشتر مشاهده می‌شود، ادامه داد: تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی تأثیرگذار است و مهاجرت مردم از شهرهای آلوده می‌تواند تبعات منفی از جمله افزایش بیماری‌های اندمیک را در پی داشته باشد.

وی با بیان اینکه بیماری‌هایی مانند وبا، تیفوئید، شیگلوز، آمبیاز و بعضی از بیماری‌های انگلی روده و بیماری انگلی خونی، شپش و گال در این مهاجرت‌ها بیشتر دیده می‌شود، گفت: افزایش دما می‌تواند افزایش تکثیر پشه آنوفل و مالاریا را در پی داشته باشد و تکثیر بعضی از جوندگان و پشه خاکی که سالک را بیشتر می‌کند، افزایش می‌دهد.

متخصص عفونی اضافه کرد: مصرف آب غیربهداشتی می‌تواند باعث افزایش انگل‌های روده‌ای شود و آلودگی هوا نیز افزایش تعداد arbovirus را در پی خواهد داشت که بعضی از این ویروس‌ها تب دانگی و بیماری زیکا را ایجاد می‌کند.

صالحی با بیان اینکه بیماری اسپیروکتی می‌تواند در اثر آلودگی هوا تشدید شود که این بیماری تظاهرات پوستی ، مفصلی ، قلبی و CNS دارد، افزود: با توجه به تعدد صدمات آلودگی هوا در بیماری‌های عفونی، توصیه‌های مرتبط باید مد نظر قرار گیرد و استفاده از اجاق گاز برقی و استفاده از گاز برای سوخت ماشین از جمله راهکارهای کاهش الودگی هوا و تأثیرات آن به شمار می‌رود.

کد خبر 751506

دیگر خبرها

  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه مشخص و درمان می‌شود؟
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه تشخیص و درمان می‌شود؟
  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • هوش مصنوعی رابطه بین روده و آلزایمر را کشف کرد!