Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، کارشناس تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: سندروم روده تحریک پذیر به طور معمول شامل یکی از سه علامت اسهال، یبوست یا درد شکمی است، اما بیماران ممکن است ترکیبی از همه این علایم را داشته باشند.

مریم روستا ادامه داد: ناراحتی معده و روده‌ای بعد از وعده‌های غذایی یا همراه با پریشانی‌های روانی، اجتماعی، نفخ، گاز، افزایش پاسخ معدی، کاهش حد آستانه ناراحتی‌های معمول معده و روده و حرکات غیر طبیعی روده در افراد مبتلا به IBS شایع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او درمان سندروم روده تحریک پذیر را شامل مجموعه‌ای از تلاش‌ها برای کاهش عوارض بیماری از جمله آموزش، تجویز دارو، مشاوره و رژیم غذایی عنوان کرد و افزود: هدف از مراقبت تغذیه ای، اطمینان از دریافت کافی مواد مغذی توسط فرد بیمار، راهنمایی کردن او به سوی رژیمی که منجر به ادامه بروز علایم نشود و توضیح دادن نقش عادات غذایی معمولی در ایجاد یا اجتناب از علایم معده و روده است.
این کارشناس تغذیه با اشاره به تحمل کمتر چربی اضافی رژیم غذایی، کافئین، قندهایی، چون لاکتوز، فروکتوز، سوربیتول و غذا‌های سنگین در مقایسه با اشخاص طبیعی در این بیماران، گفت: مصرف زیاد سبوس نیز توصیه نمی‌شود، اما افزایش فیبر غذایی تا حد مقادیر توصیه شده ۲۵ گرم یا بیشتر در روز ممکن است کمک کننده باشد.
عضو دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز خوردن مقادیر کافی مایعات را مفید دانست و توصیه کرد: به مبتلایان به این سندروم توصیه می‌شود تا مواد غذایی را در حجم کم و تعداد دفعات بیشتر مصرف کنند.
او یادآور شد: چربی رژیم غذایی نیز باید در حد متعادل یا کم باشد و مصرف غذا‌های پرچرب، سرخ شده و همچنین لبنیات پرچرب محدود شود.
کارشناس تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، کنترل استرس، پرهیز از مصرف الکل، کافئین، نوشابه ها، استفاده از لبنیات پروبیوتیک، شیر بدون لاکتوز، محدود کردن مصرف غذا‌های چرب را در بهبود علایم موثر دانست.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: خبرگزاری صدا و سیما سلامتی سندروم روده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۴۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟

شاخص گلیسمی هندوانه ۱۰۳ و بار گلیسمی ۱۱۳۳ است. بلافاصله پس از مصرف، سطح قند افزایش می‌یابد و همچنین فیبر بسیار کمی دارد؛ بنابراین باید از لیست ترجیحات غذایی دیابتی حذف شود. در واقع از آنجایی که هندوانه دارای شاخص گلیسمی بالا، اما بار گلیسمی پایینی است، مصرف آن باید در مقادیر کم و همراه با غذا‌های حاوی چربی‌های سالم مانند دانه‌های روغنی و پروتئین باشد.

به گزارش اطلاعات آنلاین، هندوانه کم کالری، سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان به عنوان ویتامین A و C است، برای سلامت چشم ضروری است و می‌تواند سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت کند.

بار گلیسمی هندوانه پایین است، یعنی حتی اگر قند خون شما را به سرعت نسبت به سایر غذا‌ها افزایش دهد، قند خون شما را خیلی بالا نمی‌برد. به همین دلیل، مصرف هندوانه در مقادیر متوسط و به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای افراد مبتلا به دیابت بی خطر است.

دیگر خبرها

  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • آیا با خوردن تخم‌مرغ لاغر می‌شویم؟
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • دو ماده غذایی که انگل روده را از بین می‌برند
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند